Accesorii CCTV

Afiseaza: 1-24 din 89 produse

 Filtre

Categoria de accesorii CCTV este specializată în furnizarea de componente și echipamente suplimentare necesare pentru a instala și întreține sisteme de supraveghere video. Acestea includ o varietate de accesorii, precum surse de alimentare, video balun, mufe și conectori, mufe BNC, microfoane CCTV, controlere speed dome, carcase pentru camere video, doze de conexiuni, doze pentru camere video, suporturi pentru prinderea camerelor, testere CCTV și alte accesorii video.


Sursele de alimentare furnizează energia necesară pentru camerele CCTV și alte dispozitive aferente, astfel încât să poată funcționa în mod corespunzător. Video balun-urile sunt utilizate pentru a transmite semnale video de înaltă calitate prin cablurile de rețea obișnuite, reducând astfel costurile de instalare și întreținere.


Mufele și conectorii sunt componente esențiale pentru a conecta diferitele echipamente ale sistemului CCTV, în timp ce mufele BNC sunt utilizate pentru a conecta camerele video la DVR-uri (Digital Video Recorder). Microfoanele CCTV sunt utilizate pentru a capta sunetul în timpul înregistrării video, în timp ce controlerele speed dome permit utilizatorilor să controleze și să monitorizeze mișcarea camerelor cu PTZ (Pan-Tilt-Zoom).


Carcasele pentru camere video protejează camerele de deteriorări externe și vandalisme. Dozele de conexiuni și dozele pentru camere video sunt utilizate pentru a proteja conexiunile de praf și umiditate, în timp ce suporturile de prindere a camerelor asigură o fixare solidă a camerelor în diverse medii.


Testerele CCTV sunt utilizate pentru a testa și a depana sistemele de supraveghere video și pentru a verifica calitatea semnalului video. Alte accesorii video, cum ar fi cablurile de alimentare, cablurile HDMI și cablurile VGA, sunt necesare pentru a conecta diferitele dispozitive ale sistemului CCTV.


I-Systems oferă o gamă completă de produse și echipamente pentru supravegherea video, precum și cele mai renumite branduri la nivel global din acest domeniu.. Aceste accesorii CCTV sunt necesare pentru a asigura sistemul tau de supraveghere video funcțional și eficient, protejând proprietățile și persoanele împotriva furturilor, vandalismului și altor activități infracționale.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!