Control Acces

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre

Ce este Control Accesul?

Controlul accesului este o metoda de securitate care controleaza accesul atat fizic, cat si virtual, cu exceptia cazului in care sunt furnizate acreditari de autentificare.

Controlul accesului „virtual” limiteaza conexiunile la retelele de computere si la date, folosind parole si coduri PIN, de exemplu, ca metoda sigura de autorizare.

Controlul accesului „fizic” este un mijloc de a controla cine si cand o persoana poate intra intr-o zona, locatie sau cladire folosind o metoda de autentificare sigura, cum ar fi o carte de identitate sau o identificare biometrica, de exemplu, ca autorizare.
Control-Acces-I-Systems-1

Ce este un sistem de control al accesului?

Cand se face referire la un sistem de control al accesului „fizic”, acesta include de obicei porti incuiate, usi sau bariere care pot fi deschise folosind metode de autentificare a identitatii, cum ar fi carduri de acces RFID, coduri PIN, recunoastere a fetei, amprente digitale sau smartphone-uri pentru a permite intrarea intr-o cladire sau anumite zona.
Aceasta tehnologie poate oferi, de asemenea, date pentru a urmari modul in care o cladire sau un site este utilizat, cum ar fi tendintele de frecventa si de utilizare a timpului.

Avantaje si Beneficii

· Acces mai usor al angajatilor sau beneficiarilor in cladire/ obiectiv
· Nu mai sunt necesare cheile traditionale
· Salveaza bani fara a mai fi nevoie de o persoana pentru paza
· Se tine evidenta cine intra si iese din obiectiv
· Protectie garantata impotriva vizitatorilor nedoriti
· Libertate in orice interval orar
· Reduce semnificativ riscul furturilor sau intrarilor prin efractie


I-Systems, furnizeaza produse si servicii de sisteme control acces, cititoare stand alone, yale electromagnetice, amortizoare pentru usi, electromagneti si bolturi, cartele/ taguri, sonerii si diferite incuietori sau sisteme de siguranta.
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!