Accesorii Control Acces

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre
Rolul accesoriilor de control acces este solutia complementara pentru orice sistem de inchidere, control acces & pontaj, ce ofera solutia sigura pentru a preveni accesul neautorizat in cladirea sau casa dumneavoastra. Avand accesoriile potrivite pentru proiectul dumneavoastra, puteti, puteti identifica si autentifica personalul inainte de a intra intr-o cladire, birou sau fabrica. Alaturi de echipamentele electro-mecanice de control acces de acces, exista multe accesorii esentiale necesare pentru a va completa sistemul si a asigura o securitate maxima.

La I-Systems, avem in portofoliu doar produse testate, certificate si branduri cu renume international in domeniul accesoriilor electro-mecanice. Printre cele mai utilizate si cautate produse din portofoliul nostru se afla, yale electromagnetice, electromagneti, bolturi, amortizoare hidraulice pentru usi turnicheti si porti de acces, butuci mecanici (cilindri) broaste, lacate, yale electrice.

Yale electromagnetice - sunt printre accesoriile cele mai utilizate, fiind o solutie eficienta, rapida si care asigura inchiderea usilor sau portilor. Aceste produse contribuie in fiecare zi la siguranta noastra, fie ca suntem la munca, acasa sau in diferite spatii si cladiri publice, yala electrica ofera control acces rapid si siguranta maxima in diferite conditii de lucru.

Yalele electromagnetice pentru usi, porti le intalnim adesea sub termenii de "fail-safe" si "fail secure", care de multe ori creeaza confuzie printre utilizatori. Acesti termeni sunt importanti deoarece in cazul intreruperii curentului, putem intelege starea sistemului si principiul de functionare al acestuia. Echipamentele "Fail-Safe" utilizeaza curent electric pentru inchiderea usii. In caz de intreruperea curentului, usa ramane deschisa. Echipamentele "Fail-Secure" utilizeaza curent electric pentru deblocarea usii, de regula pe baza unui impuls electric. Daca se intrerupe curentul electric, usa ramana inchisa/ blocata. Fiecare vine cu avantaje si dezavantaje, fiind utilizate ca solutii specifice in functie de proiect.

Electromagnetii - sunt dispozitive simple de inchidere care sunt alacatuite dintr-o incuietoare magnetica si o placa de armatura fixa, functionand pe baza campului magnetic. Aceste produse sunt cu adevarat o solutie sigura de inchidere, astfel electromagnetii indeplinesc atat cerintele de securitate, cat si cerintele de siguranta la incendiu, fiind des utilizate ca solutii sigure pentru usile de iesire de urgenta.

Bolturi - sunt o solutie accesibila pentru multe aplicatii de control al accesului. Printre cele mai populare bolturi electrice, se afla moni bolturi electromagnetice, bolturi ingropate, bolturi electrice fail-safe, bolturi fail-secure, care sunt utilizate pentru usi batante simple sau duble ce necesita un sistem de intalta calitate, durabil si sigur. Bolturile electrice previn deteriorarea usilor, astfel perfect aliniate preiau din sarcina incuietorii usii asigurand siguranta completa si permit si deblocarea automata in cazul iesirii de urgenta.

Amortizoare pentru usi - sunt acele dispozitive care inchid usa automat dupa ce aceasta a fost deschisa, asigurand o inchidere completa fara ca usa sa se tranteasca. Rolul principal al acestora este de a respecta siguranta in caz de incendiu, protejand astfel spatiile interioare de raspandirea focului in cazul unui incendiu, fiind des utilizate in spatiile rezidentiale, cladiri de birouri, spatii interioare si comerciale. Deasemeni, amortizoarele hidraulice asigura eficienta si confort sportit in orice spatiu, asigurand etanseitatea camerelor in vederea pierderii de caldura, reducerii zgomotelor din proximitate si inchiderea automata a usilor, contribuind semnificativ la securitatea spatiului.

Prin utilizarea directa dispozitivelor de control acces in diferite proiecte pe teren, la I-Systems.ro va punem la dispozitie o gama completa de produse si accesorii pentru orice tip de proiect, domeniu rezidential sau industrial, astfel veti beneficia de consultanta gratuita, suport tehnic si produse testate direct de catre noi!

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!