Unitati de Comanda

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Unitatile de comanda pentru automatizarile de porti culisante sunt esentiale in functionarea oricarui sistem de automatizare culisant sau autoportant. Acestea sunt creierul sau centrul de comanda a oricarui kit  sau motor de automatizare, avand functia de a receptiona, de a comanda,  sau a verifica starea primita din partea motorului sau accesoriilor.

Unitatile de comanda din Gama I-Systems sunt ideale pentru automatizari rezidentiale cat si industriale. Sunt potrivite pentru utilizare moderata sau intensiva, chiar si in conditii meteo dificile sau sarcini grele de lucru. Principalele tipuri de unitati de control pentru motoarele culisante sunt cu alimentare directa la 230Vac si tensiune de lucru de 24Vdc, 36Vdc sau direct 230Vac.
Unitate de control Roger Technology H70104 AC 600W alimentare 230V  I-Systems.ro-d1
Acestea au capabilitatea de a oferi controlul total asupra parametrilor de functionare a motoarelor precum reglarea fortei de tractiune in functie de greutate, management automat de cuplu (N), viteza de deschidere/ inchidere, functii de incetinire la capetele de cursa, detectarea obstacolelor si inversarea automata a sensului de deplasare, evitand accidentarea obiectelor sau persoanelor aflate in raza de actiune a sistemului automatizat.

Unitatile de comanda din portofoliul nostru, incluzand brand-uri recunoscute international pentru calitate, performanta si fiabilitate precum Roger Technology, BFT, CAME, Ditec, Motorline, FAAC, Hydom, Nice, DEA, VDS, Beninca, TAU, au capacitatea integrarii cu solutii complete de automatizare si Control Acces, management al setarilor si diagnosticarea sistemelor de automatizare de la distanta (remote) folosind platforme si solutii integrate de control.

Clientii si instalatorii au posibilitatea de a descarca aplicatii dedicate pentru controlul automatizarilor, astfel aveti acces in timp real putand controla functiile dorite. Programarea si setarea se va face conform manualelor de utilizare, citind cu atentie inainte de instalare toare instructiunile pas cu pas. La I-Systems, recomandam intotdeauna ca instalarea oricarei unitati de comanda sau sistem de poarta automata sa fie realizata de catre un specialist sau o firma autorizata de automatizari.
Unitate de control Roger Technology B701DC 350W alimentare 24V  I-Systems.ro_1
Unitatile de comanda permit controlul portii sau sechipamentelor de la distanta, prin aplicatii direct pe telefonul mobil. Deasemenea se pot sincroniza cu solutii de control acces, videointerfonie, supraveghere video sau sisteme de alarma si securitate pentru casa sau proiectul dumneavoastra.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!