Doze / Suporti Camere

Afiseaza: 1-24 din 32 produse

 Filtre

Dacă esti în căutarea de doze conexiuni pentru sistemele tale de supraveghere video sau suporturi pentru camere video, atunci ai ajuns in locul potrivit. I-Systems oferă o gamă largă de doze joncțiuni și suporturi pentru a vă ajuta să instalați și să montați camerele video cu ușurință și eficiență.
 

Dozele de joncțiuni sunt utilizate pentru a conecta mai multe cabluri de alimentare și semnal într-un singur loc, într-o cutie specială de aluminiu. Acestea sunt proiectate pentru a fi utilizate în sistemele de supraveghere video pentru a ajuta la organizarea și simplificarea cablajului. Aceste doze de joncțiune permit, de asemenea, acces rapid și ușor la cablurile de alimentare și semnal în cazul în care este necesară întreținerea sau repararea.
 

Suporturile de cameră video sunt de asemenea disponibile pentru a ajuta la montarea și susținerea camerelor video. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele pentru a se potrivi cu nevoile dvs. și sunt dotate cu coliere pentru o fixare sigură și stabilă.
 

Dozele de derivatie sunt un alt tip de doze joncțiuni care sunt utilizate pentru a separa și a conecta mai multe cabluri de semnal într-un singur loc. Acestea sunt ideale pentru sistemele de supraveghere video care necesită conectarea mai multor camere video la un singur dispozitiv DVR.
 

Toate aceste accesorii de supraveghere video sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiu, care asigură o rezistență excelentă la coroziune și uzură. Acestea sunt proiectate pentru a fi durabile și rezistente la condiții dificile de mediu și temperatură.
 

Principalele avantaje ale utilizării dozelor de joncțiune și suporturilor pentru camere video sunt că acestea te ajută să organizezi și să simplifici cablajul, reducând astfel timpul și costurile de instalare. Acestea, de asemenea, protejează cablurile și conectorii de murdărie, praf și umezeală, ceea ce poate reduce riscul de defectare a sistemelor de supraveghere video. În plus, utilizarea acestor accesorii poate ajuta la reducerea nevoii de întreținere și reparații pe termen lung.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!