NVR - Network Video Recorder

Afiseaza: 1-24 din 66 produse

 Filtre
Cum sa alegeti urmatorul dvs NVR?
Inregistratoarele video in retea (NVR) inlocuiesc DVR-urile in sectorul de supraveghere intr-un ritm alert. Aflati mai multe despre NVR-uri, beneficiile acestora pentru reteaua dvs. de supraveghere si diferentele dintre NVR-urile independente si NVR-urile standard in urmatoarele paragrafe.

Ce este un NVR?
NVR-urile sunt inregistratoare video in retea. Sistemele de supraveghere NVR va permit sa va gestionati cu usurinta reteaua de supraveghere intr-o interfata unica. Va ofera comenzi video centralizate, puteti sa vizualizati, gestionati si stocati cu usurinta filmarile dvs. de supraveghere intr-o singura locatie convenabila.

De la case rezidentiale de dimensiuni normale pana la afaceri si companii mai mari, NVR-urile sunt disponibile in diferite tipuri si dimensiuni pentru a se potrivi aplicatiilor unice si instalate personalizat in functie de fiecare proiect. Setul de caracteristici al fiecarui NVR difera in functie de model si marca, dar majoritatea NVR-urilor au caracteristici de baza similare, cum ar fi configurarea usoara, inregistrare video pe un NAS sau hard disk (HDD) si anuntare evenimente, alerte prin e-mail.

Pe langa aceste caracteristici de baza, NVR-urile furnizate de I-Systems ofera control acces pentru fiecare cont de utilizator, moduri multiple de vizualizare, Suport PTZ, suport audio, o interfata grafica web simpla si aplicatii mobile pentru a vizualiza cu usurinta videoclipuri live in afara site-ului sau locatiei unde sistemul NVR este instalat.

NVR vs DVR
Principala diferenta dintre NVR si DVR o face metoda de transmisie video. DVR-urile folosesc video analogic, fluxuri care sunt apoi comprimate digital. NVR-urile, in schimb, utilizeaza imagini digitale care sunt precomprimate de o camera IP. Acest lucru va face ca  DVR-ul sa aiba o tensiune mai mare a procesorului, pe cand NVR-urile proceseaza in comun informatiile cu camere IP, astfel fluxul de lucru este mai optimizat.


Beneficiile unui NVR
• Flexibilitatea instalarii locatiei camerei
• Instalari simplificate de camere folosind reteaua existenta
• Reduceti consumul de energie si economisiti costurile cu energia — Nu este nevoie de un computer dedicat, de mare putere
• Nu este nevoie de un software de gestionare a camerei cu pret ridicat
• Gestionati inregistrarile video de la mai multe camere intr-o locatie convenabila
• Usor scalabil pentru a se extinde si a creste odata cu schimbarea dvs
are nevoie
• Majoritatea companiilor si caselor mai noi au infrastructura Ethernet cablata preexistenta

Criterii de selectie a NVR-ului
Exista doua componente importante de luat in considerare atunci cand alegeti NVR-ul dvs. Primul este numarul de canale de care veti avea nevoie; numarul de camere necesare va determina de cate canale veti avea nevoie. A doua componenta de luat in considerare este sa decideti daca veti avea nevoie de un NVR Standalone (autonom) sau un NVR standard. Fiecare are propriile beneficii.
 
NVR PoE Standalone i-systems.ro criterii selectie NVR Standard i-systems.ro criterii selectie
NVR PoE Standalone NVR Standard
· Ideal pentru case si intreprinderi mici
· Design simplu plug and play
· Nu este necesara o retea
· Nu este nevoie de comutator PoE suplimentar
· Recunoaste automat si alimenteaza camerele TRENDnet PoE
 
· Ideal pentru afaceri mai mari
· Eficient din punct de vedere al costurilor
· Se integreaza cu usurinta in reteaua dvs. existenta
 
NVR-urile de sine statatoare sunt ideale pentru utilizatorii cu experienta minima in administrarea retelei si sunt utilizate in general in case si intreprinderi mici. NVR-urile PoE autonome sunt echipate cu un comutator PoE, care furnizeaza atat date, cat si energie printr-un singur cablu Ethernet. Nu veti avea nevoie de o retea preexistenta; totul este in esenta plug and play. NVR-urile independente creeaza, de asemenea, o retea de camere private, pastrand filmarile de supraveghere izolate de reteaua principala si adaugand un strat suplimentar de confidentialitate
 
NVR-urile standard sunt ideale pentru intreprinderile mijlocii si mai mari sau daca doriti sa integrati un nou NVR in reteaua dvs. de computere existente. Este necesara o anumita experienta in administrarea retelei, dar deoarece nu are un comutator PoE intern, NVR-urile standard sunt mai economice. Exista switch-uri PoE disponibile pe piata special concepute pentru utilizare cu NVR-uri.
 

 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!