Interfoane-Videointerfoane

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Ce este un interfon sau video interfon?

Echipamentele de interfonie si videointefonie sunt sisteme inteligente de comunicare intre intrarea unui spatiu rezidential, vila sau cladire si un locatar sau rezident al acelui spatiu, cu ajutorul unui post de interior/ monitor/ hub.

Folosind un video interfon, familia sau persoanele din interiorul casei pot vizualiza perimetrul din jurul portii cu ajutorul camerelor incorporate in posturile exterioare, astfel putand garanta accesul vizitatorilor doriti in orice moment.
Kit videointerfon, Urmet, 1730/501 pentru un apartament, cablaj 2 fire, modul CallMe predispus | I-Systems

Cum functioneaza un interfon?

Videointerfoanele si interfoanele wireless, utilizeaza camerele de securitate pentru a inregistra si reda imagini live ale vizitatorilor. Imaginile in timp real sunt afisate pe un display al postului de interior (smart-home hub/ monitor), oferind posibilitatea proprietarilor de casa sa comunice cu oaspetii inainte de a-i lasa sa intre in curte/ casa.

Sistemele pe care le furnizam ofera avantajul accesului de pe aplicatii mobile asociate cu kitul videinterfon, astfel accesul poate fi comandat de la distanta, indiferent ca sunteti acasa sau nu.

Avantaje si Beneficii

Ii tineti departe pe intrusi

Fie ca optati pentru un interfon de casa, interfon apartament sau orice interfon pentru cladiri, montarea unui astfel de sistem va imbunatati garantat securitatea spatiului rezidential si ve-ti putea verifica de la distanta persoanele din apropierea cailor de acces.

Un simplu interfon de poarta va poate feri de infractori, protejandu-va proprietatea, afacerile si angajatii. Cu o investitie nu foarte mare, ve-ti putea beneficia de toate aceste avantaje, putand sta mai linistit pentru o eventuala intrare prin efractie.

Control vizual asupra vizitatorilor

In comparatie cu interfoanele vechi care ofereau doar posibilitatea audio de comunicare cu persoana de la intrare, video interfoanele va ofera posibilitatea sa vedeti cine va suna sau cine a incercat sa va viziteze, avand posibilitatea de captura ecran sau inregistrare video.

Comunicare simplificata

Un sistem de interfonie ultramodern oefra posibilitatea comunicarii in timp real, intre diferite cladiri, etaje, putand chiar crea video-conferinte pentru angajati astfel avand o solutie de comunicare simpla, extrem de rapida si la un cost aproape de zero.

Fie ca alegem un interfon sau un video interfon, ambele solutii pot oferi un ajutor enorm in comunicarea si eficientizarea fluxului de lucru in scoli, spitale, cladiri de birouri, ansamble rezidentiale, beneficiind de o comunicare cat mai simplificata.
 
 

Descurajeaza actiunea infractorilor

Alegerea unui interfon si a unui sistem de control acces cu camere video, sau conectarea videointerfonului cu camerele de supraveghere existente, imbunatatesc automat siguranta proprietatii. Conform ultimelor statistici, prezenta camerelor de supraveghere video, descurajeaza infractorii sau rata intrarilor prin efractie cu pana la 40%.


I-Systems, furnizeaza produse de interfonie de la cele mai recunoscute brand-uri din supraveghere si securitate. In portofoliul nostru veti gasi videointerfoane wireless, interfoane de interior, interfoane poarta, interfoane HIKVISION, interfoane Urmet, interfoane Electra, intefoane Commax, interfoane Sentinel, interfoane Btcino, intefoane Dahua si nu numai.

La cerere, oferim si servicii de montaj interfoane pentru clientii nostri, atat pentru sectoarele de blocuri, case, apartamente cat si pentru zonele industriale si corporate.
Interfon casa | I-Systems

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!