Kit-uri Porti Culisante

Afiseaza: 1-24 din 38 produse

 Filtre
Doriti sa va automatizati portile culisante? Felicitari, sunteti cu un pas mai aproape de a trece in randul proprietatilor inteligente dar si de a beneficia de o serie de avantaje garantate. O poarta culisanta automata va ofera un confort maxim in fiecare zi, indiferent de starea vremii sau anotimp.
Un bun sistem de automatizare va aduce o imbunatatire considerabila a stilului dvs. de viata si pe langa acest aspect, nu ve-ti mai fi nevoit sa impingeti poarta culisanta la deschidere sau inchidere. Deasemeni, nu ve-ti mai fi nevoit sa coborati din masina sau de pe motocicleta pentru a avea acces in proprietatea dvs.
Pentru determinarea kit-ului de automatizare poarta culisanta potrivit pentru dvs., se va masura deschiderea portii din stalp in stalp, la care sa va mai adauga 350 – 400mm.

Cum sa alegi cel mai bun kit de automatizare pentru poarta ta?
Pentru a gasi raspuns la aceasta intrebare, va sugeram in primul rand sa masurati lungimea portii, inaltimea si sa estimati greutatea acesteia. Dupa ce ati facut aceste masuratori, va invitam sa descoperiti gama noastra de motoare porti culisante si sa analizati care kit de poarta ar fi cel mai potrivit pentru dvs. Fiecare kit pe care il furnizam vine cu motorul propriu-zis, unitatea de comanda incorporata, cremaliere, fotocelule, lampa de semnalizare si alte accesorii aditionale necesare autmatizarii si punerii in functiune. Printre cele mai populare kit-uri, mentionam ca clientii nostri au ales gama Deimos BT, ICARO AC, ARES Ultra si Veloce, toate fiind automatizari BFT.

Optiuni de control acces personalizat
Un kit de poarta culisanta poate fi folosit sincronizat cu diferite sisteme de control acces, astfel aveti posibilitatea de control de pe dispozitive ca si module si receptoare GSM, direct din smartphone, relee sau telecomenzile kit-ului. Pe langa aceste dispozitive, avem produse compatibile ca si butoane de exit, selector cu cheie sau selector touch, integrari cu interfoane sau diferite sisteme de detectare a miscarii. Toate aceste otpiuni se pot instala oricand, indiferent daca ati achizitionat kit-ul cu 3-6 luni in urma. Toate aceste echipamente de automatizari, le veti gasi disponibile in site-ul nostru pe www.i-systems.ro.

Siguranta pe primul loc
Este recomandat sa folositi o pereche aditionala de fotocelule fata de cele cu care vine kit-ul, pentru protectia interioara a curtii. Deoarece fotocelulele din kit se monteaza de cele mai multe ori in exterior, cu o a doua pereche, va asigurati protectie dubla si pentru partea interioara a curtii/ caii de acces.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!