Surse Alimentare Si UPS

Afiseaza: 1-24 din 42 produse

 Filtre
Pentru a asigura o alimentare stabila si fiabila a camerelor video, exista cateva optiuni de surse de alimentare, inclusiv surse de alimentare comutate si sisteme neintreruptibile de alimentare (UPS). Acestea sunt proiectate pentru a preveni intreruperile de alimentare si a asigura functionarea continua a camerelor de supraveghere. Iata cateva informatii despre aceste surse de alimentare:

1. Surse de alimentare comutate: Acestea sunt surse de alimentare electronice care converteste tensiunea de la priza de curent alternativ (AC) intr-o tensiune de curent continuu (DC) utilizata de camerele de supraveghere. Sursele de alimentare comutate sunt disponibile in diferite puteri si capacitati pentru a se potrivi cerintelor sistemului tau. Acestea pot oferi o alimentare stabila si protectie impotriva fluctuatiilor de tensiune.

2. UPS-uri (Uninterruptible Power Supply): Acestea sunt sisteme neintreruptibile de alimentare care asigura alimentarea camerei video in cazul in care apare o intrerupere a alimentarii cu energie electrica. UPS-urile utilizeaza baterii interne pentru a furniza energie atunci cand alimentarea principala este intrerupta. In plus fata de protectia impotriva intreruperilor de alimentare, UPS-urile pot furniza si protectie impotriva fluctuatiilor de tensiune si supratensiunilor.

3. Alimentatoare cu baterie de rezerva: Acestea sunt alimentatoare speciale care sunt echipate cu baterii de rezerva interne sau externe. Acestea pot furniza alimentare temporara in cazul unei intreruperi a alimentarii principale. Alimentatoarele cu baterie de rezerva sunt o optiune mai simpla si mai accesibila decat UPS-urile si pot fi utilizate pentru camerele video mai mici sau in situatii in care intreruperile de alimentare sunt rare.

Este important sa alegeti sursele de alimentare adecvate in functie de cerintele sistemului tau si de mediul de instalare. Asigura-te ca sursele de alimentare sunt compatibile cu camerele de supraveghere si ca furnizeaza tensiunea si puterea necesare. In plus, asigurati-va ca aveti in vedere cerintele de securitate si conformitate, cum ar fi protectia la supratensiuni si circuitul de siguranta.

Sursele de alimentare comutate, UPS-urile si alimentatoarele cu baterie de rezerva pot contribui la asigurarea unei alimentari stabile si neintrerupte pentru camerele video, asigurand ca inregistrarile si monitorizarea sunt protejate chiar si in cazul unei intreruperi de alimentare.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!