Suntem in concediu de odihna. Comenzile plasate pe site vor fi onorate incepand cu 17 Iunie. Va multumim pentru intelegere!

Testere CCTV

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Testerele CCTV (Closed Circuit Television) sunt dispozitive speciale utilizate pentru a testa, configura si depana sistemele de supraveghere video, inclusiv camerele de supraveghere, cablurile si echipamentele asociate. Acestea sunt concepute pentru a simplifica procesul de instalare si intretinere a sistemelor de supraveghere video.

Iata cateva informatii importante despre testerele CCTV:

1. Monitorizarea si afisarea imaginii: Testerele CCTV permit vizualizarea imaginii transmise de camerele de supraveghere in timp real. Acestea sunt prevazute cu un ecran LCD de dimensiuni mici sau medii pentru a afisa imaginea si pentru a monitoriza calitatea acesteia.

2. Testarea si setarea camerelor de supraveghere: Testerele CCTV ofera functii utile pentru a ajusta si configura parametrii camerelor de supraveghere, cum ar fi focalizarea, contrastul, luminozitatea, balansul de alb si alte setari.

3. Testarea cablurilor si a conexiunilor: Prin conectarea testerei CCTV la camerele de supraveghere si la sistemul de monitorizare, puteti verifica integritatea cablurilor si calitatea conexiunilor. Aceste dispozitive pot detecta probleme precum scurtcircuitul, intreruperile de cablu si pierderea semnalului.

4. Testarea functiilor de retea: Pentru camerele de supraveghere IP, testerele CCTV pot testa si configura functiile de retea, cum ar fi atribuirea IP-ului, verificarea conectivitatii la retea, testarea protocoalelor de retea si altele.

5. Generarea de semnale de test: Unele testere CCTV pot genera semnale de test pentru a verifica performanta monitorului sau a echipamentelor de inregistrare, cum ar fi DVR-urile. Aceste semnale pot fi utilizate pentru a evalua calitatea imaginii si a identifica problemele tehnice.

Testerele CCTV sunt echipamente utile pentru tehnicienii si instalatorii de sisteme de supraveghere video, oferindu-le o solutie convenabila pentru testarea si depanarea in teren. Aceste dispozitive pot ajuta la economisirea timpului si efortului necesare pentru instalarea si intretinerea sistemelor de supraveghere video.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!