Module de Comanda

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre
Modulele de comanda sunt dispozitive electronice avansate, concepute pentru a facilita controlul si automatizarea diferitelor sisteme de automatizari porti, bariere automate, sisteme de parcare si echipamente in locuinte, birouri sau alte medii comerciale sau industriale. Ele functioneaza ca interfete intre utilizator si sistemele automatizate, permitand controlul la distanta sau programat al acestora.

Aceste module pot fi integrate intr-o varietate de sisteme, precum cele de iluminat, securitate, incalzire, ventilatie, sau automatizarea portilor si usilor de garaj. Utilizatorii pot interactiona cu aceste sisteme prin diverse metode, inclusiv aplicatii mobile, telecomenzi, panouri de control sau chiar comenzi vocale.

Un aspect cheie al modulelor de comanda este capacitatea lor de a se conecta la retele fara fir sau prin cablu, facilitand integrarea cu alte dispozitive inteligente si sisteme de automatizare din locuinta. Astfel, ele devin un element central in crearea unui mediu "smart" sau inteligent, oferind utilizatorilor un grad ridicat de flexibilitate, eficienta si confort.

Printre cele mai utilizate dispozitive si accesorii de automatizari din aceasta categorie amintim:
1. Module de Comanda
Modulele de comanda sunt inima oricarui sistem de automatizare si control inteligent. Aceste dispozitive compacte si eficiente iti permit sa gestionezi diverse aspecte ale locuintei sau biroului tau, de la deschiderea automata a portilor si usilor de garaj, la controlul sistemelor de iluminat si climatizare. Cu o interfata simpla si o conectivitate extinsa, aceste module pot fi integrate usor in diverse sisteme de automatizare existente, oferindu-ti o experienta personalizata si confort sporit. Printre produsele noastre, vei gasi module precum: Modul WiFi automatizare porti/usi garaj YX-G4-220V 2.4GHz, control smartphone, Android/iOS

2. Module GSM
Modulele GSM sunt solutii ideale pentru controlul la distanta al sistemelor de automatizare. Utilizand retelele GSM, aceste module permit operarea dispozitivelor prin SMS sau apeluri telefonice, oferind un nivel ridicat de accesibilitate si securitate. Sunt perfecte pentru gestionarea accesului in locuinte, birouri sau alte facilitati, permitand utilizatorilor sa deschida porti, sa activeze alarme sau sa controleze sistemele de incalzire de oriunde s-ar afla. Pentru iubitorii tehnologiei GSM, iti propunem Modul GSM 4G Eldes ESIM320-4G pentru automatizari porti, bariere auto, 2000 utilizatori, apel/ sms/ aplicatie, 24V

3. Controlere
Controlerele sunt echipamente avansate destinate monitorizarii si coordonarii diferitelor sisteme si dispozitive dintr-o locuinta sau institutie. Ele faciliteaza integrarea si sincronizarea sistemelor de securitate, iluminat, incalzire si ventilatie, creand un mediu inteligent si eficient din punct de vedere energetic. Aceste controlere sunt proiectate pentru a fi intuitive, usor de utilizat si configurat, asigurand un nivel inalt de confort si control.

4. Receptoare
Receptoarele sunt componente esentiale in sistemele de automatizare si control, servind la primirea semnalelor de la telecomenzi sau alte dispozitive de comanda. Acestea sunt versatile si pot fi utilizate intr-o varietate de aplicatii, de la deschiderea automata a portilor si a usilor de garaj, la activarea sistemelor de iluminat si multe altele. Receptoarele noastre sunt compatibile cu o gama larga de frecvente si sunt proiectate pentru a oferi fiabilitate si performanta de lunga durata. Iar pentru cei care cauta solutii integrate de acces, iti recomandam Receptor radio cu Came RE432M, 2 canale, pana la 50 telecomenzi, pentru automatizari, 24V, pentru control total al automatizarilor si sistemelor de la CAME.
dg
5. Comunicatoare
Comunicatoarele sunt dispozitive avansate care faciliteaza transferul de informatii intre diferite sisteme de automatizare si utilizatori. Ele sunt folosite pentru a trimite alerte si notificari in timp real, permitand monitorizarea si controlul sistemelor chiar si atunci cand nu esti prezent fizic. Comunicatoarele noastre folosesc tehnologii GSM, GPRS sau 4G, asigurand o conectivitate rapida si sigura pentru o varietate de aplicatii in domeniul securitatii si automatizarilor.
 
Modulele de comanda sunt proiectate pentru a fi usor de instalat si configurat, oferind solutii personalizabile pentru nevoile specifice ale fiecarui utilizator, imbunatatind experienta acestuia in spatiul personal sau profesional.
 

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!