Sisteme Audio-Video

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Tehnologie si design: difuzoare complet invizibile

Sunet de avangarda si calitate Made in Italy.
Sisteme audio invizibile cu distributie impecabila a sunetului, oferite prin tehnologia dezvoltata de Elab este capabila sa se integreze cu arhitectura oricarui mediu pentru a oferi sentimente niciodata auzite pana acum.
Solutiile audio oferite se integreaza perfect in sectoarele de tip residential (casa/ apartament), commercial, hotelier si spa, lacase de cult, retail de lux, Sali conferinte si sectoarele corporative.
Sala cinema Bucuresti-prin-boxe-audio-ELAB-1-I-Systems.ro
Cu boxele audio invizibile Elab, dorintele fiecarui client devin realitate, fie ca este vorba de farmecul marelui ecran sau de distributia spatiala a muzicii in fiecare colt al casei.
Te invitam sa descoperi adevarata lume a sunetului, prin produsele nostre din portofoliu, avand solutii pentru fiecare aranjament de locuinta sau orice alt spatiu rezidential sau comercial!
Montaj boxe audio incastrabile ELAB complet invizibile I-Systems.ro
Beneficiati de suport tehnic gratuit pentru montajul sistemelor audio.
Tehnicienii nostri sunt disponibili pentru a oferi suport tehnic firmelor de arhitectura si pentru a consulta cu privire la proiectarea sistemelor integrate audio/video.
Printre produsele premium pe care le furnizam, suntem lideri pe piata din Romania pentru acest tip de produse, furnizam pentru clientii nostri boxe audio incastrabile in tavan sau perete (complet invizibile), sisteme audio hi-fi, integrari audio / video pentru cinematografe, home-cinema, proiectarea sistemelor de difuzie audio, pentru care oferim consultanta si suport tehnic gratuit.
Sala home theatre Bucuresti, difuzoare invizibile ELAB I-Systems.ro

O echipa tanara si dinamica va sta la dispozitie la sediul I-Systems.ro.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!