Testimoniale

Testimoniale

Servicii exceptionale, cu materiale de cea mai buna calitate! Am apelat la aceasta societate pentru automatizarea portilor (sistem de culisare cu doua motoare pentru aceiasi cale de acces) + videointerfon.Totul la superlativ, totul merge perfect, inclusiv posibilitatea de deschidere a portilor prin aplicatia de pe telefon. Recomand cu incredere!
Ofiteru

Ciprian Ofiteru

Tineri si profesionisti. Am luat legatura cu ei pentru o automatizare la casa parintilor. Ei s-au ocupat de tot, echipamente, montaj, intretinere. Pe langa faptul ca totul functioneaza bine, au lucrat cu deosebita atentie, aspectul lucrarii fiind placut. Nu au tras fire si nu s-au dat gauri la intamplare. Ce au promis asta au livrat, ceva ce rar se mai intampla in zilele noastre. Mult succes in continuare!
Adriana

Florea Adriana

Nota 10! Daca s-ar putea as da nota 100! Sincer sunt extrem de multumit din toate punctele de vedere; totul a fost montat fara greseala, aproape de perfect! Echipa I-Systems merita toti banii! Videointerfonul a fost montat alaturi de o yala Cisa si totul functioneaza perfect de atunci, inclusiv aplicatia din telefon! Multumesc I-Systems!
Cristian

Bote Cristian

Sunt extrem de mulțumită! Domnul Constantin de la i-Systems este foarte profesional și a lucrat la poarta noastra cu mare grija. Montarea a decurs rapid iar automatizarea la poarta funcționează fără probleme. Recomand cu caldura!
Mir

Gaga Mir

Servicii de înaltă calitate si performanta, disponibilitatea personalului, promptitudinea servirii clientului. Am fost impresionata de atenția la detalii cu care a lucrat dl Constantin Traistaru de la I-Systems, de igiena serviciului oferit, precum si de abilitatile acestuia de comunicare, tot ei s-au ocupat si de partea de montaj.

Nicoleta Roxana Stan

Foarte multumit! Recomand I-Systems pentru profesionalismul lor, pentru promptitudinea cu care au raspuns solicitarii mele referitoare la automatizarea caii de acces in complexul rezidential, pentru faptul ca raspund si ulterior la toate nelamuririle clientului cu privire la functionarea echipamentelor. Bravo domnilor, tineti-o tot asa!!!
Paduraru

Florin Paduraru

Profesioniști cu adevărat! Au vizuine și idei bune in așa fel încât pot oferi cele mai bune soluții. Produsele au fost de calitate și se comporta foarte bine iar montajul este făcut cu atenție la detalii, astfel ca la final totul a avut un aspect plăcut și funcționalitatea pe măsura.
Serbanuca

George Serbanuca

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!