Camere IP Speed Dome

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre
Camerele de supraveghere Speed Dome IP PTZ (Pan-Tilt-Zoom) sunt camere de securitate care permit utilizatorilor sa controleze directia si unghiul de vizualizare al camerei de la distanta prin intermediul unei aplicatii sau al unui program pe computer. Aceste camere au un mecanism motorizat care permite miscarea in sus si in jos (pan), in stanga si in dreapta (tilt) si zoom pentru a obtine o vedere mai apropiata a subiectului supravegheat.

Camerele de supraveghere IP PTZ sunt utilizate in mod obisnuit in locuri mari si deschise, cum ar fi parcari, statii de autobuz, aeroporturi, depozite si alte zone care necesita o vizualizare panoramica completa sau o atentie deosebita asupra unui anumit subiect. Aceste camere sunt capabile sa acopere o zona mare si sa monitorizeze multiple puncte de acces.

Camerele de supraveghere IP PTZ sunt disponibile in diferite rezolutii si cu diferite caracteristici, cum ar fi functii de inregistrare video, detectare a miscarii, recunoasterea fetelor, si multe altele. Acestea pot fi conectate la o retea de internet pentru accesul la imagini si sunet de la distanta, precum si pentru a permite controlul camerei prin intermediul unei aplicatii sau a unui program pe computer.

In general, Camerele de supraveghere IP PTZ sunt o solutie eficienta pentru monitorizarea zonelor mari si pot fi utilizate pentru a va proteja proprietatea, pentru a asigura siguranta angajatilor si pentru a reduce riscurile de infractiuni.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!