Camere Wireless (Wi-Fi)

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre
Camerele de supraveghere wireless, cunoscute si sub denumirea de camere de supraveghere Wi-Fi, sunt camere de securitate care utilizeaza tehnologia wireless pentru a se conecta la reteaua locala sau la internet prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi. Aceste camere sunt concepute pentru a oferi flexibilitate si usurinta in instalare, eliminand nevoia de cabluri si simplificand procesul de configurare.

Prin conectarea la reteaua Wi-Fi existenta, camerele de supraveghere wireless pot fi accesate si controlate de la distanta prin intermediul unei aplicatii mobile sau a unui program pe computer. Aceasta inseamna ca puteti vizualiza imagini in timp real, sa accesati inregistrarile anterioare si sa primiti notificari in cazul in care camera detecteaza miscari sau alte evenimente.

Aceste camere de supraveghere wireless sunt disponibile in diferite modele si caracteristici, inclusiv rezolutii video variate, functii de inregistrare, vedere de noapte prin infrarosu, detectie a miscarii, comunicare audio bidirectionala si multe altele. Ele pot fi utilizate in interior sau in exterior, in functie de specificatiile si ratingul de protectie IP al camerei.

Suport clienti Luni - Vineri 09:00 - 18:00

0751 584 310 office@i-systems.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!